پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
3133
-
الف
+

نگار فروزنده: حرف دل جوانان را زده‌ایم

به بهانه بازپخش سریال «من یک مستاجرم»، با نگار فروزنده به گفتگو پرداخته‌ایم.

به بهانه بازپخش سریال «من یک مستاجرم» از آی‌فیلم فارسی، با نگار فروزنده به گفتگو پرداخته‌ایم.

به گزارش آی‌فیلم، نگار فروزنده بازیگری را از نوجوانی آغاز کرد و تا به امروز در سریال‌هایی از جمله دو پنجره، ریشه در دشت خون، گل‌های آفتابگردان، همسفر، پاورچین، ریحانه و دارا و ندار به ایفای نقش پرداخته است. این بازیگر به تازگی سریال «دادِستان» را نیز بر روی آنتن شبکه سوم سیما دارد. فروزنده در سریال «من یک مستاجرم» ایفاگر نقش «هنگامه» است؛ زن جوانی که به همراه همسرش در فکر تامین سقفی بالای سرشان است. «من یک مستاجرم» از جمله سریال‌های پرمخاطب تلویزیون در دهه ۸۰ است که البته همچنان بینندگان و طرفداران خودش را دارد.

فروزنده تاکید می ‌کند که این سریال برای خودش هم همچنان جذاب و تماشایی است و حاصل کار صمیمانه گروهی همدل. این بازیگر می گوید مشکلات مطرح شده جوانان در سریال من یک مستاجرم نه تنها رفع نشده که با توجه به افزایش تورم و قیمت کرایه خانه، تشدید هم شده و به همین دلیل هم است که سریال همچنان می ‌تواند با مخاطبان متعلق به نسل های مختلف ارتباط برقرار کند. او معتقد است همه چیز سریال من یک مستاجرم بر اساس مناسبات حرفه ای بوده و قرار نبوده به هر قیمتی مخاطب را بخنداند. به باور فروزنده، من یک مستاجرم یک سریال بی‌ادعا است که با مخاطبانش صادقانه برخورد می کند.

شبکه آی‌‌فیلم این شب‌ها سریال «من یک مستاجرم» به کارگردانی پریسا بخت‌آور را بر روی آنتن خود برده است. به همین بهانه، گفت‌وگویی داشته‌ایم با نگار فروزنده بازیگر نقش هنگامه در این مجموعه جذاب و خاطره انگیز.

سریال «من یک مستاجرم» با وجود گذشت سال‌‌ها از ساختش همچنان ارزش تماشا دارد و این روزها یکی از مجموعه ‌های پر مخاطب شبکه آی‌‌فیلم است. این جذابیت برای خودتان هم حفظ شده است؟

سریال «من یک مستاجرم» یکی از کارهای دوست داشتنی و فراموش ناشدنی برای خودم است. هنوز هم وقتی این سریال را تماشا می کنم لذت می برم و کلی خاطره خوش برایم زنده می شود. این سریال حاصل یک کار گروهی صمیمانه است. بازیگران جوان و پر انگیزه ای در این کار حضور داشتند و توسط خانم بخت آور به خوبی راهنمایی می شدند. حاصل کار هم واقعا عالی بود.

جالب است که حداقل سوژه سریال هم با وجود گذشت زمان قدیمی نشده و از موضوعیت نیفتاده است.

نه تنها قدیمی نشده که به نظرم حتی بارزتر شده است و جوانان امروز اگر مشکلاتشان از جوانان یک دهه قبل بیشتر نباشد، کمتر هم نیست. آن زمان تورم به اندازه الان نبود. قیمت و اجاره مسکن هم این قدر سرسام آور نشده بود. به همین دلیل هم است که سریال هنوز بیننده دارد. جوانان یا زوج های جوانی که به تماشای سریال می ‌نشینند و مشکلات چند زوج جوان را برای داشتن خانه می بینند، احساس می‌ کنند که حرف دل خودشان زده می شود.

خودتان نقش هنگامه را چقدر دوست داشتید؟

نقش هنگامه به ظاهر جدی بود؛ اما رگه‌‌هایی از طنز در شخصیت او دیده می ‌شد. او شاید نماد نسلی از جوانان شهری متعلق به طبقه متوسط جامعه بود. زن جوانی که دوست داشت سقفی بالای سر زندگی‌شان باشد و همیشه نگران خانه نباشد.

البته دعواهای هنگامه و همسرش (حسام) هم جالب بود، به خصوص که اختلاف های بین آنها در اوایل سریال زیاد بود و حتی زندگی‌شان در خطر جدایی قرار داشت.

هنگامه و حسام هم مثل خیلی از زوج های جوان دیگر یک سری اختلاف سلیقه دارند؛ اما در نهایت به هم علاقه‌مند هستند و هر چقدر هم که کارشان به جاهای باریک بکشد، راضی به جدایی و طلاق نیستند. هر چه قصه جلوتر می رود، اختلافات هنگامه و حسام هم کمتر می شود؛ شاید به این دلیل که اینقدر درگیر خانه و رقابت بر سر به دست آوردن یکی از واحدها می ‌شوند که دیگر اختلاف های خودشان را فراموش می ‌کنند. ضمنا برقراری روابط صمیمانه آنها با سایر همسایگان و شروع رفت و آمدها بر روی روابط خودشان هم تاثیر می گذارد.

 تا به امروز چه بازخوردهایی از سوی مخاطبان برای بازی در سریال «من یک مستاجرم» گرفته‌اید؟

مردم این سریال را همچنان دوست دارند. نه تنها در پخش اول سریال که در بازپخش‌های بعدی هم کامنت‌های خیلی خوبی از مخاطبان گرفته‌‌ام. سریال من یک مستاجرم تاریخ انقضا ندارد و برای همه بینندگان در هر دوره و زمانی جذاب و دیدنی است.

بیشتر بخوانید:

فرهنگ آپارتمان نشینی در من یک مستاجرم

دانلود و مشاهده سریال «من یک مستاجرم»

نقاط قوت و تمایز این سریال را در چه می ‌بینید؟

همه چیز سریال من یک مستاجرم بر اساس مناسبات حرفه‌ای بود؛ از انتخاب بازیگران گرفته تا سایر عوامل. یک سری بازیگر جوان اما توانمند در این سریال حضور داشتند که واقعاً جلوی دوربین کم نمی ‌گذاشتند. سایر عوامل هم همین گونه بودند. یک رابطه صمیمانه در پشت دوربین وجود داشت که طبیعتاً به مخاطب هم منتقل می ‌شد. بین خانم بخت آور به عنوان کارگردان و بازیگران سریال تعامل خیلی خوبی وجود داشت و ایشان از پیشنهادات جذاب و سازنده استقبال می ‌کردند. قصه سریال هم جذاب بود و به مسئله روز جامعه می ‌پرداخت و مشکلات جوانان و خانواده‌ ها را بیان می ‌کرد.

سریال «من یک مستاجرم» از نوعی طنز برخوردار است که مشابهش را در سال ‌های اخیر خیلی کم می بینیم؛ نوعی طنز جذاب اما ساده و بی پیرایه. چرا چنین مجموعه‌های طنز جذابی کمتر ساخته می ‌شود؟

«من یک مستاجرم» سریال ساده و بی ‌ادعایی بود که نمی ‌خواست مخاطب را به هر قیمتی بخنداند. طنز این سریال ساده اما خاص بود و حواشی نداشت. سریال با مخاطبانش صادق و روراست بود و مشکلاتشان را به زبان طنز بازگو می کرد، بدون این که بخواهد لودگی کند و از چهارچوب‌ ها خارج شود.

با وجودی که در کارنامه شما بیشتر آثار جدی به چشم می خورد؛ اما چقدر به ایفای نقش ‌های طنز علاقه دارید؟

اتفاقاً بازی در نقش طنز از نقش ‌های جدی دشوارتر و پیچیده‌تر است. ایفای نقش طنز اصلاً کار آسانی نیست. برای خودم نقش طنز و جدی خیلی تفاوت ندارد، مهم این است که نقش در قصه تاثیرگذار بوده و خنثی نباشد.

از پخش سریال «من یک مستاجرم» از شبکه آی‌فیلم مطلع هستید؟

بله، خبر دارم. چند قسمتی را هم دیده‌‌ام.

مخاطب شبکه آی‌فیلم هستید؟

بعضی از سریال‌های خودم را از آی‌فیلم دیده‌ام. به نظرم شبکه پرمخاطبی است.

این روزها مشغول چه کاری هستید؟

به خاطر کرونا گزیده‌کار شده‌ام. در سریال «دادِستان» به کارگردانی مسعود ده‌نمکی بازی داشته‌ام که این شب‌ها در حال پخش از شبکه سه است.

به قلم زهرا صلواتی برای وب‌سایت آی‌فیلم

ا.ا/ ط ه

نظر شما
ارسال نظر